IT Infrastructuurbeheer

 

Asset- en infrastructuurmanagement software

Er zijn in uw bedrijf voortdurende aanpassingen en uitbreidingen aan uw netwerkbekabeling of verhuizen en installaties van servers, routers, switches, werkplekken... Netconnect optimaliseert het beheer van die kennis. Uw medewerkers kunnen van op afstand alle ontwikkelingen op de voet volgen.

 

Toenemende complexiteit van ICT-omgevingen

Een complexe IT-infrastructuur omvat een gestructureerde bekabeling en verschillende assets zoals switches, opslagsystemen, servers en toestellen voor de eindgebruiker. Deze onderdelen moeten goed met elkaar in contact staan en probleemloos samenwerken.

De kunst is om de complexiteit te ontwarren

Netconnect brengt uw complexe IT-infrastructuur in kaart. Waar staat uw server, hoe is uw backbone opgebouwd, welke kabel is verbonden met welke switch, hoe is de databekabeling tussen de gebruikers en uw datakast georganiseerd, enz.

Gebruiksvriendelijk platform

Het wordt steeds belangrijker om een goed overzicht te bewaren. Netconnect documenteert uw assets en infrastructuur en brengt deze tot leven met een geweldige IT-infrastructuurvisualisatie. 

Wij brengen uw IT-infrastructuur visueel tot leven

We maken uw netwerk of datacenter zichtbaar vanuit vogelperspectief. Alle geheimen van onderlinge kabelverbindingen worden dankzij onze visuele toepassingen van achter uw bureau onthuld.