Design, studie, clean up en onderhoud

NetConnect laat niets aan het toeval over bij het oplossen van uw netwerkprobleem. Onze engineers ontrafelen de geheimen van uw netwerk door zich te concentreren op identificatie, analyse en orde op zaken te stellen.

 

Outsourcing en consultancy

Altijd een specialist bij de hand:

Wilt u er zeker van zijn dat uw netwerk altijd in de lucht is? Moet u het netwerk geregeld aanpassen door interne verhuizingen of de komst van nieuwe medewerkers? Hebt u iemand nodig die meteen kan ingrijpen bij hoge belastingen van uw netwerk?

Netconnect biedt u een interessante outsourcingformule aan: een specialist/consultant komt enkele dagen per week of zelfs voltijds naar uw bedrijf om het netwerk te beheren.

Uw voordelen:

  • u hoeft niemand op te roepen, de specialist is in huis
  • u wint tijd: problemen zijn sneller opgelost
  • u speelt in op de evolutie van uw organisatie en netwerk
  • u hebt iemand bij de hand die oplossingsgericht meedenkt
  • u hebt een directe link met de technologische knowhow van Netconnect

Design en studie

Netconnect gaat op zoek naar de eisen en noden van de klanten, en maakt vervolgens een design of studie die uitgaat van het juiste fundament. We ontwerpen een future proof platform dat klaar is om de nieuwste technologieën te integreren.

Clean-up en onderhoud

Netconnect ontwart het kluwen dat zich door de jaren heen in uw serverlokaal en rond uw bedrijfsnetwerk heeft gevormd. Met de perfecte analyse en knowhow kunnen onze gespecialiseerde techniekers uw netwerk op punt zetten. Netconnect is tevens gespecialiseerd in het professioneel reinigen van uw serverlokaal of datacenter.

Netconnect volgt achter de schermen uw IT-netwerk nauwgezet op. Dit om continuïteit te verzekeren. Indien nodig wordt pro-actief actie ondernomen om te garanderen dat uw servers, PC’s, firewalls, routers, wifi access points, camera’s, satellietverbindingen en zo meer, online blijven.