Draadloze netwerken, wifi-installaties en site surveys

Nog geen wifi in uw gebouwen? Netconnect is de absolute specialist in de plaatsing van wifi-installaties, draadloze netwerken en het uitvoeren van de bijhorende professionele wifi site surveys.

 

Gebruiksvriendelijk wifi-netwerk voor uw organisatie

Een draadloos netwerk zorgt dat uw organisatie vlot draait. Surfen, mailen, data delen en bellen is aangenaam en efficiënt als het draadloos kan doorheen het volledige gebouw. Een wifi-netwerk installeren is één ding, zorgen dat het optimaal beantwoordt aan de verwachtingen van de gebruikers (uw medewerkers én bezoekers) is een ander paar mouwen. Schakel daarvoor Netconnect in.

Professionele site survey, studie en advies voor uw wifi-netwerk

Met een grondige site survey brengen we uw volledig wifi-netwerk in kaart en geven we duidelijk advies. Tijdens een site survey brengen we echt álles in kaart. De eisen van volume en gebruik van uw wifi-netwerk, het ideale aantal access points, bestaande storingen, architecturale belemmeringen, totaaloppervlak, bereikbaarheid, enzovoort. Deze survey resulteert in glashelder advies, klaar voor implementatie.

Implementatie van wifi-netwerk

Na de volledige site survey en de bijbehorende metingen, ontvangt u een duidelijk rapport en gaan we aan het werk om het wifi-netwerk concreet te implementeren. Netconnect installeert alleen apparatuur van merken die constant hoogwaardige netwerkverbindingen garanderen.

Altijd en overal wifi: beveiliging, monitoring, remote support en onderhoud

In de laatste stap gaan we uw netwerk beveiligen en staat Netconnect in voor monitoring, remote support en onderhoud van uw netwerk. Samen bepalen we waar een netwerk openbaar of afgesloten moet zijn. Een goede beveiliging van uw wifi-netwerk voorkomt misbruik en overbelasting.

Gebeurt er toch iets onverwachts? Netconnect biedt u monitoring op uw access points, remote support en onderhoud, zodat uw wifi-netwerk altijd in de lucht blijft.