Glasvezelbekabeling

Professioneel aanleggen, lassen en afmonteren.

 

Glasvezel is future proof

De behoefte aan bandbreedte groeit nog steeds. Glasvezelbekabeling kan die capaciteit opvangen, want glasvezel biedt volgende voordelen:

  • combineert een hoge snelheid en een groot volume
  • kan grotere afstanden overbruggen
  • is veilig voor dataverkeer
  • is nagenoeg vrij van storingen
  • zorgt voor één verbinding voor internet, telefonie, back-up, camerabewaking, videoconferencing, extern beheer van data, enz.

Keuze voor juiste glasvezeltype en connectoren

Weinig bedrijven hebben kennis in huis om glasvezelbekabeling professioneel te installeren. Onze glasvezelspecialisten zijn bevlogen in het aanleggen, lassen en afmonteren.

Bovendien adviseert Netconnect in de juiste keuze voor glasvezeltype en connectoren volgens uw verwachtingen en behoeften. Dit is zowel belangrijk voor de toepassing, als voor de correcte koppeling met de actieve apparatuur.

Voor topkwaliteit, kies je voor Netconnect.

Materieel van top leveranciers

Netconnect werkt met lastoestellen en meetapparatuur van topleveranciers. Dat moet, want onze glasvezelspecialisten letten op elk detail. Zo bent u zeker van een professionele installatie en nauwkeurige tests van uw glasvezelnetwerk.

Ervaring met glasvezelkabel in verschillende sectoren

Wij hebben ruime ervaring met installaties voor zowel KMO's als multinationals. Petrochemie, havenbedrijven, onderwijsinstellingen, hotels, overheid, industriële bedrijven, ziekenhuizen, woonzorgcentra, ... ze doen allemaal beroep op Netconnect voor hun glasvezelnetwerken.