Inrichten serverlokalen

Inrichten van uw serverlokalen? Vertrouw deze levensbelangrijke taak toe aan Netconnect.

Contacteer ons

Bescherm het kloppend hart van uw organisatie

Uw serverlokaal is het kloppend hart van uw organisatie. Als hier iets fout loopt, ligt alle activiteit ineens stil. Zorg er daarom samen met Netconnect voor dat uw serverlokaal altijd het hoofd én het hart koel houdt.

Netconnect biedt u een totaaloplossing voor uw serverlokaal: van advies, over projectbegeleiding en ontwerp, tot en met installatie en onderhoud.

 

Volledige inrichting van uw serverlokaal

Vertrouw de totaalinrichting met een gerust hart toe aan Netconnect:

  • redundante stroomvoorziening, omschakelsystemen en installatie elektriciteit,
  • plaatsing van gekoelde serverracks en inrow cooling,
  • plaatsing van dataracks en serverracks,
  • kabelbegeleiding en plaatsing kabelbanen,
  • plaatsing van branddetectie en blussystemen.

Temperatuur en vochtigheid serverlokaal altijd onder controle

Dankzij Netconnect blijft de temperatuur en vochtigheid in uw serverlokaal altijd onder controle en meetbaar. We installeren een adequate koeling en creëren een optimale airflow naar de apparatuur. Een compleet cold corridorsysteem koelt uw servers en systemen. De volledige HVAC-installatie plaatsen we tot in het kleinste detail. Vanzelfsprekend kunt u ook een beroep op ons doen voor het onderhoud van uw serverlokaal.

 

Onderhoud van uw serverlokaal

De configuratie van uw serverlokaal evolueert. Daardoor kan het na een tijdje nodig zijn om de netwerkracks en de bekabeling op orde te brengen. Netconnect voert die taak graag voor u uit. Wilt u een volledige cleaning van uw serverlokaal? Ook daarvoor is Netconnect uw partner.