Glasvezelbekabeling

Professioneel aanleggen, lassen en afmonteren

Contacteer ons

Waarom glasvezel?

De behoefte aan bandbreedte groeit nog steeds. Dan is glasvezelbekabeling de oplossing. Want glasvezel:

  • combineert een hoge snelheid en een groot volume,
  • kan grotere afstanden overbruggen,
  • is veilig voor dataverkeer,
  • is nagenoeg vrij van storingen,
  • geeft u één verbinding voor internet, telefonie, back-up, camerabewaking, videoconferencing, extern beheer van data, enzovoort.

De keuze van het juiste glasvezeltype en de connectoren

Weinig bedrijven hebben de kennis in huis om glasvezelbekabeling professioneel aan te leggen. Zeker zijn van topkwaliteit? Kies dan voor Netconnect. Onze glasvezelspecialisten zijn bevlogen in het aanleggen, lassen en afmonteren.

Netconnect luistert vooraf goed naar wat uw wensen zijn. Dat is nodig, bijvoorbeeld om te kiezen voor het juiste glasvezeltype en de gepaste connectoren. Dit is zowel belangrijk voor de toepassing als ook voor de correcte koppeling met de actieve apparatuur. Netconnect geeft u advies.

Ervaring met glasvezel in diverse sectoren

Netconnect werkt met lastoestellen en meetapparatuur van topleveranciers. Dat moet, want onze glasvezelspecialisten letten op elk detail. Zo bent u zeker van een professionele installatie en nauwkeurige tests van uw glasvezelnetwerk.

We hebben een ruime ervaring met installaties in kmo’s en multinationals. Petrochemie, havenbedrijven, onderwijsinstellingen, hospitality-bedrijven, industriële bedrijven … ze schakelen allemaal Netconnect in voor hun glasvezelnetwerken.