Draadloze netwerken & wifi installaties

Nog geen wifi in uw gebouwen? Netconnect is de absolute specialist in de plaatsing van wifi-installaties, draadloze netwerken en het uitvoeren van de bijhorende professionele wifi site surveys.

Contacteer ons

Waarom wifi installeren voor uw organisatie?

Vlot mails versturen, surfen op het internet, data delen en bellen binnen uw gebouw of in uw hele vestiging? Daar hebt u een draadloos netwerk voor nodig. Een wifi-netwerk is zo geïnstalleerd, maar het beantwoordt vaak onvoldoende aan de verwachtingen van de gebruikers (uw medewerkers én bezoekers). Schakel daarom Netconnect in.

 

Site Survey, studie en advies voor uw wifi-netwerk

Bij Netconnect brengen we alles in kaart:

  • de eisen van volume en gebruik voor uw wifi-netwerk,
  • het huidige gebruik,
  • eventueel storende eigen en andere netwerken,
  • architecturale belemmeringen,
  • het ideale aantal access points
  • het totaaloppervlak waar wifi bereikbaar moet zijn.

Implementatie en configuratie van uw wifi-netwerk

Na de volledige site survey en de bijbehorende metingen ontvangt u een duidelijk rapport en gaan we aan het werk om het wifi-netwerk concreet te implementeren. Netconnect installeert alleen apparatuur van merken die constant hoogstaande netwerkverbindingen garanderen.

 

Uw wifi-netwerk: beveiliging, monitoring, remote support en onderhoud

Samen bepalen we waar een netwerk openbaar of afgesloten moet zijn. Een goede beveiliging van uw wifi-netwerk voorkomt misbruik en overbelasting. Gebeurt er toch iets onverwachts? Netconnect biedt u monitoring op uw access points, remote support en onderhoud, zodat uw wifi-netwerk altijd in de lucht blijft.